/
/
41502-05 – Çok olanaklı gerdirme sistemi için DS sabit çeneler

41502-05 – Çok olanaklı gerdirme sistemi için DS sabit çeneler

Category

Norelem Türkiye Distribütörü Hidkom Mühendislik'ten sipariş vermek için satis3@hidkom.com adresine mail atabilir veya 0 530 661 62 47 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz.


Açıklama

Malzeme:

Takım çeliği.

sertleştirilmiş ve taşlanmış (HRC 55 ±2).

Üç farklı sabit çene versiyonu arasında seçim yapılabilir:
– Ön işlem görmüş iş parçaları için düz model Form A.
– Ham parçalar için tırtıllı model Form B.
– Küçük germe kenarı ile germe için indirilmiş germe çeneleri Form C.
Yanlarda bulunan tespitleme delikleri iş parçası dayanaklarının sabitlenmesi amacına hizmet eder. Germe yüzeylerindeki iki adet vida deliği ile ek olarak, iş parçalarının ideal bağlama derinliği için ilave yerleştirme çıtaları monte edilebilir.

41510, 41510-10 ve 41510-20 ürün serilerindeki ilgili sistem genişliğinin maksimum tutma gücü ve sıkma torku dikkate alınmalıdır.

DS sabit çeneler germe durumuna uygun olarak germe rayları üzerine konumlandırılır.
Dişli tertibatları üzerinden sabitleme cıvatasının sıkılması
ile formu kilitli bir bağlantı elde edilir.
İki sabitleme cıvatası olan sabit çeneler tercihen daha büyük işleme kuvvetlerinin kullanıldığı bir işlemde kullanılır.

Germe raylarının ve sabit çenelerin yan tarafında bulunan ölçek üzerinden sabit dayanakların pozisyonları tam olarak ayarlanabilir.

DS sabit çene.
Sabitleme cıvatası.
Blok somun.

Burada bilgiler toplu halde PDF olarak sunulur:
CAD verileri mi arıyorsunuz? Bunları doğrudan ürün tablosunda bulabilirsiniz.


Bu ürünün adı aynı zamanda yandan bağlama pabucu, T-kanallı sıkma pabucu, Pitbull pabuç, alçak profil pabuç, kenar sıkıştırma pabucu, kama tipi pabuç, mekanik yan pabuç, fikstür bağlama pabucu, işleme pabucu ve yan sıkma aparatı gibi isimler olmaktadır.
Bu ürünün adı İngilizce olarak da side clamp, T-slot clamp, Pitbull clamp, low profile clamp, edge clamp, wedge clamp, toe clamp, workholding clamp, fixture clamp ve machining clamp gibi isimler olmaktadır.


Bu ürünün adı aynı zamanda T-kanallı bağlama pabucu, modüler sıkma çenesi, yan baskı pabucu, yan bağlama elemanı, T-kanal takozu, kalıp bağlama pabucu, mekanik sıkıştırma bloğu, hassas dayama aparatı, işleme sabitleme parçası, çelik bağlama çenesi gibi isimler olmaktadır.
Bu ürünün adı İngilizce olarak da T-slot clamping jaw, modular workholding block, side clamp, lateral clamping element, toe clamp, T-slot wedge clamp, workholding jaw, machine tool clamp, T-slot mounting block, serrated workholding jaw gibi isimler olmaktadır.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“41502-05 – Çok olanaklı gerdirme sistemi için DS sabit çeneler” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Shopping Cart0

Sepet