/
/
05609 – Pnömatik kollu gerdirici Flanş ile vidalanabilir

05609 – Pnömatik kollu gerdirici Flanş ile vidalanabilir

Category

Norelem Türkiye Distribütörü Hidkom Mühendislik'ten sipariş vermek için satis3@hidkom.com adresine mail atabilir veya 0 530 661 62 47 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz.


Açıklama

Malzeme:

Ana gövde: Alüminyum.
Piston: Çelik.

Ana gövde: Siyah eloksal kaplama.
Piston: Sert krom kaplama.

Flanş ile vidalanabilir pnömatik kollu gerdiriciler, düşük sıkıştırma kuvvetlerinin yeterli olduğu veya iş parçasının yerleştirilmesi ve çıkarılması için bağlama noktasının boş olması gereken uygulamalarda kullanılır.
Yapı şekli sayesinde az yer gerektiren montaj mümkündür. Vidalama dişlisi yardımıyla döner bağlama elemanının yüksekliği ayarlanabilir ve tertibatın derin kısmına montaj için uygundur.
Bağlama elemanının çift yönde etkili fonksiyonu nedeniyle, piston basınç yardımıyla aşağı ve yukarı doğru hareket ettirilmektedir.
Kollu gerdiriciler, düşük profilli iş parçalarının bağlanması için kullanılabilir.
Kollu gerdiricinin kol hareketi engellenmemelidir. F1 = 7 bar’da müsaade edilen maksimum çalışma basıncı.
Döner bağlama elemanlarına kıyasla kollu gerdiriciler, aynı boyutta olmalarına rağmen kol mekanizması sayesinde daha yüksek sıkıştırma kuvvetleri sağlayabilir.
Vidalanabilir flanşlı kollu gerdirici, DIN 70852 standardına uygun bir yivli somun (07590-05) ile üst taraftan veya alt taraftan sabitlenebilir. Kollu gerdirici, alternatif olarak dört adet silindir başlı cıvata ile üst taraftan tertibata sabitlenebilir.
Sıkıştırma kolunun uzunluğu istenildiği gibi ayarlanabilir.
Döner bağlama elemanı sadece yağlı hava ile kullanılmalıdır.
Flanştaki sabitleme delikleri, 05610-20 no.lu dişli flanştaki sabitleme delikleri ile aynı ölçüdedir.
Yivli somunlar teslimat kapsamına dahil değildir.

07590-05 yivli somun DIN 70852.
05610-20 dişli flanş.

Burada bilgiler toplu halde PDF olarak sunulur:
CAD verileri mi arıyorsunuz? Bunları doğrudan ürün tablosunda bulabilirsiniz.


1. Bu ürünün adı aynı zamanda hidrolik bağlama silindiri, link kelepçe, mafsallı baskı aparatı, bağlama pabucu, hidrolik klemp, iş parçası sabitleyici, baskı klempi, mafsallı kelepçe, otomatik bağlama elemanı, hidrolik pabuç gibi isimler olmaktadır.
2. Bu ürünün adı İngilizce olarak da hydraulic link clamp, link clamp cylinder, workholding clamp, toggle link clamp, power clamp, leverage clamp, fixture clamp, hydraulic hold-down, linkage clamp, industrial workholder gibi isimler olmaktadır.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“05609 – Pnömatik kollu gerdirici Flanş ile vidalanabilir” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Shopping Cart0

Sepet